Kılıçdaroğlu’ndan kısa çalışma ve ücretsiz izin aylığı çağrısı


Gündem 29.06.2021 15:30:00 0
Kılıçdaroğlu’ndan kısa çalışma ve ücretsiz izin aylığı çağrısı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, kısa çalışma ve ücretsiz izin aylığının devam etmesi çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMMde, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Kılıçdaroğlunun açıklamaları:

Kısa çalışma ödeneği 456 gün sürdü, ücretsiz izin aylığı 433 gün. Bu ayın sonunda bitmemesi gerekiyor, en azından pandemi hala devam ediyor. KÇÖ ve ücretsiz izin aylığı uygulamasını sürdürmek gerekiyor. KÇÖden 3 milyondan fazla kişi faydalandı. bunlara yada 225 lira veriyorlar. Ücretsiz izin aylığından 2,5 milyon insan yararlanmış. Bunlara da 268 lira ödenmiş. Bu paraları kesmeyin. Keserseniz zaten işsizlik büyük bir sorun daha da büyütürsünüz.

KANAL İSTANBUL YANITI

Kanal İstanbul yapılırsa, dış güçler bu parayı söke söke alırlarmış. Yerli ve milli diye geçinenler egemen güçlerin taşeronluğunu yapmaya başladılar. Söke söke alacağım. Müteahhitlere sesleniyorum, bu işe giren müteaahhit kendisini unutsun. Bankalara söylüyorum, bu işe kredi veren unutsun kendisini. Bürokratlara söylüyorum, imza atanların burnundan fitil fitil getireceğim. Tank-palet fabrikasını söke söke Katarlılardan alıp şanlı ordumuza vereceğiz. Söke söke Süleyman Şah Türbesini vatan toprağına götüreceğim. 750 milyon doları alacağım, çiftçiye vereceğim. Türk Telekomu aldılar birilerine verdiler, binalarını arsalarını sattılar zararını bize bıraktılar. O Hariri ailesinden bütün parayı alacağım.


Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor! Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor!
Aynı gece iki muhteşem konser Aynı gece iki muhteşem konser
2024 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele Tatbikatı Yapıldı 2024 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele Tatbikatı Yapıldı
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı! Mecal yepyeni şarkısıyla listelere göz kırptı!