Kilis’te AK Parti’ye kırsalda yoğun ilgi


Gündem 18.06.2021 19:30:00 0
Kilis’te AK Parti’ye kırsalda yoğun ilgi

AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kilise bağlı; Tahtalı, Doğançay, Duruca, Kuzuini, Beşenli ve Deliçay köylerini ziyaret etti.

KİLİS (İGFA) -  Kilis İl Genel Meclis Başkanı Şıh Mehmet Yalçın ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nur Korkmazın da hazır bulunduğu köy ziyaret programda, AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş gündeme ve geleceğe dair istişarelerde bulundu. AK Partinin milletine hizmet yolunda emin ve kararlı adımlar ile yoluna devam ettiğini dile getiren Başkan Karataş, “Bakın işte halkımız görüyor. Gittiğimiz her yerde partimize olan bağlılığına şahitlik ediyoruz" dedi.

Kilis’in geleceğini inşa ettiklerini belirten İl Başkanı Karataş,“Köylerimize hizmet götürmenin gerekliliklerini en iyi bizler biliriz. Yaptığımız hizmetler karşılığında partimize olan teveccühü azalmadan artarak devam ediyor. Yaptığımız hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunurken köylerimizin eksikliklerini öğreniyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Köylere yapacağımız ziyaretler bundan sonra da devam edecek.  Şu iyi bilisin ki; Biz AK Parti olarak, köylümüzün,çiftçimizin,işçimizin, emekçimizin,vatandaşımızın yanında duruyoruz durmaya da devam edeceğiz. Durmak Yok Allahın izni ile yola devam diyoruz" diye konuştu.


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK