Gündem

Gündem Haberleri

Kilis’te biber hasadı yapıldı


Gündem 9.06.2021 08:00:00 0
Kilis’te biber hasadı yapıldı

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Kilis İl Temsilcisi Ziraat Mühendisi Güven Özdemir, Elbeyli ilçesinin önemli geçim kaynaklarından biri olan dolmalık ve salçalık biberin ilk hasadına katılarak çiftçiler ile birlikte hasat yaptı.

KİLİS (İGFA) - Ziraat Mühendisi Güven Özdemir, çiftçilere hasat ve hasat sonrası yapılması ve yapılmaması gereken önemli bilgiler vermeyi ihmal etmedi.
Elbeyli İlçesinin önemli geçim kaynaklarından olan dolmalık ve salçalık biber hasadı yapıldı. İlk hasatta çiftçilerin yanında bulunan Ziraat Mühendisi Güven Özdemir, her koşulda üretime devam eden çiftçilerin şuan da çalışmaların karşılığını alma zamanı olduğunu kaydederek, "Bu hasat bir yıllın emeğidir. Her zaman ve her koşulda üretime devam eden çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Dolmalık biber hasadı yapan Elbeyli çiftçilere bereketli hasatlar diliyorum" dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor