Kilis’te düğün sezonuyla birlikte berber ve kuaförlerde hareketlendi


Gündem 16.06.2021 13:30:00 0
Kilis’te düğün sezonuyla birlikte berber ve kuaförlerde hareketlendi

Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan düğün salonları, kuaför sektörünü de olumsuz etkiledi. Normalleşme süreci ile birlikte düğün sezonun açılmasıyla bu sektörde de hareketlilik başladı.

KİLİS (İGFA) - Kilis’te her sektörde olduğu gibi, kuaför sektörü de pandemiden nasibini aldı. Yaklaşık iki yıldır iş yapamaz duruma gelen kuaförler, normalleşme sürecinin başlamasıyla tekrardan canlanmaya başladı.

PANDEMİDEN KÖTÜ ETKİLENDİK

Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Ahmet Geloğlu, normalleşmenin devam etmesini istediklerini, devletin verdiği desteğin kuaförlere pek fazla fayda sağlamadığını kaydetti. Salgın sürecinde verilen desteklerin yetersiz olduğunu belirten Başkan Vekili Geloğlu, “1,5 yıl içerisinde kuaför, düğün salonlarının kapalı olmasından dolayı oldukça sıkıntı yaşadık. Pandemi döneminde yasaklar kademeli bir şekilde kaldırıldıktan sonra yoğunluk başladı. Umuyorum ki ilerleyen dönemlerde işler çok daha iyiye gidecektir" diye konuştu. Pandemi sürecinin kendilerini çok etkilediğini söyleyen Geloğlu, "Hiç iş yapamadık. Yardım paketinden çıkan bin lira bize hiçbir fayda sağlamadı. Üç bin liralık destek için başvuru yaptık, sonucu bekliyoruz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu