Kilis’te MHP esnafla dertleşmeyi sürdürüyor


Gündem 17.06.2021 16:00:00 0
Kilis’te MHP esnafla dertleşmeyi sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanlığı görevine seçildiği günden bu yana farkındalık oluşturmaya devam eden Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, halkla bütünleşmeye ve esnaf ile dertleşmeye devam ediyor.

KİLİS (İGFA) - Milliyetçi kadrolarla “Kilisin sevdalısıyız” diyerek yola çıkan; mahalleleri, esnafları, muhtarları, sivil toplum kuruluşlarını, bürokrasiyi ziyaret eden İl Başkanı Mustafa Demir, Kilis için yapacak çok işlerinin olduğunu söyledi.

MHPyi yok saymaya çalışanların, ülkücü harekete ve onun bilge liderine dil uzatanların ülke ve vatan sevdasından anlamadıklarını dile getiren Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, "Rabbim bizlere nefes verdiği süre içerisinde davamızı anlatmaya devam edeceğiz." dedi. Toplumun her kesimi ile bire bir görüştüğünü ifade eden Başkan Demir, "Vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, muhtarlarımızın, işçilerimizin, memurlarımızın, çiftçilerimizin kısaca her kesimimizin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Onları ziyaret ediyorum ve dilimizin döndüğü kadar çözüm önerileri sunuyoruz. Bu sorunları ve problemleri çözmekte biz siyasilerin işi. Allaha şükürler olsun ki bu konuda da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler bu ülkemizin bekası için elimizi değil adeta vücudumuzu taşın altına koymuşuz. Hiç bir sorun ve sıkıntı ülkemizin ve serhat şehrimizin geleceğini engelleyemez” diye konuştu.


Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor