Kilis’te turizmcilerden ilk ziyaret Vali Soytürk’e


Gündem 15.06.2021 13:30:00 0
Kilis’te turizmcilerden ilk ziyaret Vali Soytürk’e

Kiliste geçtiğimiz haftalar içerisinde kuruluşunu gerçekleştiren ve ilk toplantısını yapan Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) yönetim kurulu ilk ziyaretini Kilis Valiliğine gerçekleştirdi.

KİLİS (İGFA) - Kiliste Erdoğan Aktaş başkanlığındaki TÜRES Şube yöneticileri, ilk ziyartlerini Vali Recep Soytürke yaptı. TÜRES Kilis Şube Başkanı Erdoğan Aktaş ve beraberindeki üyeler, ziyarette yeme-içme sektörü ve Kilis gastronomisi hakkında görüş alışverişinde bulundu.  Erdoğan Aktaş, Vali Soytürk’e göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür etti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı