Kilis Ülkü Ocakları hedef projeleri basınla paylaştı

Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanlığı görevine atanan Murat Sevengül basınla bir araya geldi.


Gündem 28.03.2021 10:00:00 0
Kilis Ülkü Ocakları hedef projeleri basınla paylaştı

KİLİS (İGFA)- Göreve atandıktan 3 hafta sonra ilk olarak Kiliste görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya gelen Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanı Murat Sevengül ve yönetimi, Ocak olarak yapılan ve yapılacak olan projeler bahsetti.

Başkan Sevengül, ülkemizde ve Kiliste gençlerin bir çoğunun uyuşturucu illetine alet edildiğini ve Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanlığı olarak hazırlamış olduğumuz projeler ile bunun önüne geçebileceklerini söyledi. Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanlığı olarak yeni yönetiminin ortak fikrinin Kilis halkına nasıl faydalarda bulunmak olduğunu kaydeden Başkan Sevengül, "Bu düşünceler ile eğitimden, kültüre sağlıktan ve esnafa olan desteklerimizi her zaman bir kat daha fazlasını imkanlarımız doğrultusunda hazırlamış olduğumuz farklı projeler ile yapmayı hedefliyoruz. Özellikle pandeminin bitmesi ile öğrencilerimiz için her branşta hocalarımız mevcut Bilgi Ocakta Olur projemiz ile öğrencilerimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yaklaşan Ramazan ayı için dolayısıyla Türkiye İçin İftar; Kilis İçin Yardımlaşma Vakti sloganıyla başlattıkları yardımlaşma seferliğini de duyuran Sevengül, 100 TL bağışta bulunularak, en az bin adet muhtaç ailenin ocaklarının tütmesi sağlamayı hedeflediklerini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı