Kilis ve Gaziantepte eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Polis, Kilis ve Gaziantep’teki 9 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 6 kişi ile yakalandı.


Gündem 15.03.2021 18:00:00 0
Kilis ve Gaziantepte eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

KİLİS (İGFA) - Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yürütülen planlı çalışma Kilis ve Gaziantep’te 9 adreste eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu Madde Ticareti suçu kapsamında yapılan Şehit Polis Memuru Erkan Göktepe operasyonunda, M.G. S.G. M.B., S.E. H.Y. ve M.B. şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon öncesinde ve operasyon günü toplamda 119,09 gram uyuşturucu Metamfetamin maddesi, 54,51 gram sentetik uyuşturucu Kannabinoid maddesi, 0,43 gram uyuşturucu Eroin maddesi, 3 adet uyuşturucu Ecstasy hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet 7.65 mm çapında Tabanca ile tabancaya ait 9 adet mermi ele geçirildi. Adli mercilere sevk edilen şüpheli M.G. S.G. M.B. ve S.E. isimli şahıslar tutuklanırken, , H.Y. ve M.B. isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ayrıca soruşturma kapsamında farklı tarihlerde tutuklanan A.A. A.S. H.Y. H.K. İ.H.C. ve A.A. isimli şahıslar ile birlikte tutuklanan şahıs sayısı toplamda 10 kişinin olduğu öğrenildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu