Kilis Ziraat Odası’ndan Uzunlu Köyü’nde organik ürün hasadı


Gündem 19.06.2021 10:30:00 0
Kilis Ziraat Odası’ndan Uzunlu Köyü’nde organik ürün hasadı

Kiliste girişimci ve genç çiftçi Nihat Lami Şahinoğlunun daveti üzerine Uzunlu Köyünde organik Kilis biberi, patlıcan ve fasulyenin hasadına katılan KİZO Başkan Vekili Mehmet Ümit Deli, çiftçilerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini de sundu.

KİLİS (İGFA) - Kilis Ziraat Odası (KİZO) Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli, merkeze bağlı Uzunlu Köyünde çiftçilik yapan genç girişimci Nihat Lami Şahinoğlunun daveti üzerine yılın ilk ürünlerinden olan Organik Kilis Biberi, patlıcan ve fasulyenin hasadına katıldı.

Hem kaliteli, Hem bol verimli bu ürünleri tüm zorlu koşullara ve artan girdi maliyetlerine rağmen üreten nasırlı eller çiftçilere teşekkür eden Deli,  köylülerine öncülük ederek ürünlerinin pazarlanmasında kolaylık sağlayıp pazar sorununu çözen çiftçi Nihat Lami Şahinoğluna da teşekkür etti. Deli, "Sizde bugün karnınız doydu ise bir çiftçimize teşekkür edin" dedi.


Melikgazi Belediyesi’nden glütensiz etkinlik Melikgazi Belediyesi’nden glütensiz etkinlik
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı
Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi  Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi 
Kömürden çıkış maliyeti belli oldu Kömürden çıkış maliyeti belli oldu