Kiliste "Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü" imzalandı

Kilis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) arasında “Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü” imzalandı.


Gündem 28.03.2021 12:00:00 0
Kiliste

KİLİS (İGFA)- Kilis Valiliği toplantı salonunda yapılan program Kilis Valisi Recep Soytürk Başkanlığında, 7 Aralık Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve İl  Afet ve Acil Durum Müdürü Uğur Olgun tarafından imza altına alındı. 

Protokol ile iki kurum arasında, afet ve acil durum ile ilgili sivil savunma faaliyetlerine ilişkin işbirliği, ülke düzeyinde afet ve acil durum farkındalığının artırılarak afet risklerinin azaltılmasına yönelik işbirliği ele alındı. Protokole göre, üniversite öğrencileri, akademik ve idari personeline afet ve acil durumlara hazırlık eğitimi verilmesi ve “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında yürütülecek faaliyetlerin eşgüdümlü olarak yürütülmesi amaçlanıyor.

Antalya’da Kornaya Basınca Hırsızlığı Fark Etti Antalya’nın Serik ilçesinde sabah işe giderken arkadaşına selam vermek için kornaya basan genç, aracından ses çıkmayınca hırsızlığı fark etti. Sanayide yapılan kontrolde kornaların, teyp başlığının ve konsol örtüsünün çalındığı or
Kepez’in kadın personeline Ramazan izni Kepez Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla kadın personellere yönelik çalışma saatlerinde düzenlemeye gitti. Belediye ve belediyeye bağlı şirketlerde görev yapan kadın çalışanların mesai bitiş saatleri, Ramazan süresince 17.00 olar
ITSO İFTAR PROGRAMLARIYLA ÜYELERİNİ AĞIRLIYOR Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının bereketini üyeleriyle paylaşmaya devam ediyor. Pazartesi günü başlayan iftar programlarında her gün farklı meslek komiteleri aynı sofrada
Isparta beyaza büründü Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Sarıidris Kasabası ile Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Kasabası’nda kar yağışı etkili olmaya başladı.
Ramazan’ın Bereketi İbradı’da Aynı Sofrada Paylaşıldı Antalya İbradı’da düzenlenen geleneksel iftar programı, protokol üyeleri ile vatandaşları aynı sofrada bir araya getirdi. Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhu ilçede bir kez daha yaşatıldı.