Kiliste eTwinning Projesi (ÖZEL HABER)

"Bana çocukluğunu anlat" eTwinning projesi öğrencilerin hayal dünyasını zenginleştiriyor, başarının yollarını gösteriyor, iletişim ve etkileşim sağlıyor.


Gündem 8.03.2021 18:30:00 0
Kiliste eTwinning Projesi (ÖZEL HABER)

KİLİS (İGFA) - Kastamonuda görev yapan Nesrin Dörtbölük ve Tülay Baydilin kurucusu olduğu bu projeye, Kilisten de Musabeyli ilçesine bağlı birleştirilmiş sınıflı köy okulu olan Hacılar Hıncal Uluç İlkokulundan Demet Onay ortaklık yapıyor.

Kastamonudan Cemal Kavlakoğlu, Suzan Danış, Arzu Taşçı, Şanlıurfadan Mehmet Güler, Hakkariden Mehmet Uyanık, Sakaryadan Hacer Köse, Denizliden Neval Yıldız, Azerbaycandan Ayten Askerova ve Konul Qafarova Şahbazova, Polonyadan Beata Adamaska öğretmenlerin ve öğrencilerin ortak olduğu "Bana çocukluğunu anlat" eTwinning Projesinin aralık ayında başladığını kaydeden Demet Onay, mesleğinde başarılı ve rol model olan kişilerle öğrencileri buluşturmayı amaçladığını kaydetti.

Projeye dair bilgiler veren  Onay, "6-11 yaş arası 70e yakın öğrenci ile çeşitli teknikler kullanarak rol model olan kişilerin çocuklarını, bugünlerini, mesleklerini, neler yaşadıklarını, başarıya nasıl ulaştıklarını, öğüt ve tavsiyelerini alarak yeni ufuklar açmayı hedefliyoruz. Proje kapsamında Global Teacher Prize ilk Türk Öğretmeni, Avrupa Parlamentosu "Uluslararası Lider Kadın Ödülü" aldı. Varsey Eğitim Elçisi, gururumuz Dilek Livaeli öğretmenin desteği ile Hakkari Derecik Yeşilova Mezrası İlkokulundaki paydaşımıza, proje ve uzaktan eğitim için tablet desteği sağlandı. Projeye bugüne kadar THY İtalya Bari Genel Müdürü Ömür Kahraman, Solist ve Medya Şirketi Sahibi Abdullah Civliz, Klinik Psikolog Deniz Sevimli gibi ünlü isimler katılarak bizlere bu konuda öğrencilerin merak ettiklerini cevaplama adına yardımcı oldu" diye konuştu. 

 






ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı