Kiliste Olea Otelden anlamlı yardım

Kilis’te Kütüphane Haftası, Olea Otelin tertip ettiği çeşitli etkinliklerle kutlandı.


Gündem 30.03.2021 18:30:00 0
Kiliste Olea Otelden anlamlı yardım

KİLİS (İGFA) - Kiliste faaliyet gösteren Olea Otel Merkeze bağlı Uzunlu Köyünde bulunan ilköğretim okuluna kitap bağışında bulunarak okul kütüphanesi kurdu. Kütüphane Haftasına dikkat çeken Olea Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan, çocuklara aşılanabilecek en büyük ve faydalı alışkanlıkların başında geliyor kitap sevgisinin geldiğini hatırlatırken, "Yetişkinler olarak kitap okumayı günlük rutin haline getirip çocuklarımıza model olmalıyız. Otel olarak bir çocuğa bile ışık olabileceksek ne mutlu bize. Sadece bu okula yaptığımız kütüphane ile sınırlı kalmayacağız kitap sevgisi olan herkesin her zaman yanındayız" dedi.

Konuşmaların ardından çocuklara kitap dağıtımı yapılarak pasta kesildi. Okul Müdürü Mehmet Hacıoğlu da okula kitap yardımı ve çocukları sevindirdiklerinden ötürü emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...