Kırklareli Lüleburgaz’da süpürgeleri kaptılar, sokaklarını süpürdüler


Gündem 14.07.2021 18:30:00 0
Kırklareli Lüleburgaz’da süpürgeleri kaptılar, sokaklarını süpürdüler

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, belediyenin geçtiğimiz ay çevre farkındalığı oluşturmak amacıyla başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Durak Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

KIRKLARELİ (İGFA) - Lüleburgazda daire müdürleriyle birlikte vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, daha sonra mahalle muhtarı Ahmet Sezer ve mahalle sakinleriyle birlikte sokakları süpürdü. 

Kocasinan Mahallesi’nde başlangıcını verdiği temizlik kampanyasını Durak Mahallesinde sürdüren Başkan Gerenli, öncesinde küresel iklim değişikliğine dikkat çekerek, herkesin temiz bir çevrede üzerine düşen görevi olduğunu hatırlattı. 

Başkan Gerenli’nin konuşmasının ardından söz sırası vatandaşa geldi. Mikrofon uzatılan mahalle sakinleri, mahalleleriyle ilgili sorun, talep ve önerilerini Başkan Gerenli’ye bizzat aktarma imkanı buldu. Gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Gerenli, mahalle muhtarı Ahmet Sezer ve mahalle sakinleri el birliğiyle sokak temizliği gerçekleştirdi. Lüleburgaz Belediyesi’nin mahallede temizlik kampanyaları önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerde de devam edecek. 


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor