Kırşehir Mucurda Ahi Çocuklar kitaplarına kavuştu

Kırşehirin Mucur ilçesinde küçük yaşta ahilik kültürünü aşılamak üzere Kaymakamlık koordinesinde hayata geçen"Ahi Çocuk" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar, 1 ve 2. sınıflardaki öğrencilere dağıtıldı.


Gündem 12.03.2021 11:30:00 0
Kırşehir Mucurda Ahi Çocuklar kitaplarına kavuştu

KIRŞEHİR (Kırşehir Kısa Haber) 

Mucur Kaymakamlığı himayelerinde yıl boyunca uygulanmak üzere Ahiliğin evrensel değerlerini öğrencilere kazandırmak amacıyla “Ahi Çocuk” projesi kapsamında hazırlanan, 10 okuma ve 1 boyama kitabından oluşan “Ahi Baba İle Sencer” kitap seti ilçemizdeki 1 ve 2. sınıflarda okuyan öğrencilere dağıtıldı. Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulundaki dağıtım törenine katılan Kaymakam Faruk Erdem, miniklere kitaplarını hediye ederek bir süre sohbet etti. Proje ile alakalı öğretmenlerle de istişarede bulunan Kaymakam Erdem’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Aktürk eşlik etti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı