Kısıtlamalar kalktı… Normale dönüldü…


Gündem 1.07.2021 09:00:00 0
Kısıtlamalar kalktı… Normale dönüldü…

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan sokak kısıtlamaları bugün itibarıyla sona erdi. Bugünden başlayarak kamuda normal mesai sistemine dönüldü. Faaliyetlerine ara veren tüm iş yerleri yeniden açıldı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığının 27 Haziranda yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında devam edecek ve sona erecek tedbirler kamuoyuna açıklanmıştı. Genelgeye göre saat 05.00 itibarıyla Türkiyede COVID-19 ile mücadeleye ilişkin yeni bir döneme geçildi.

Buna göre, Pazartesi-Cumartesi günleri saat 22.00den sabah 05.00e kadar olan ve pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlaması sona erdi.

Tüm işyerleri, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre ilgili idare tarafından belirlenen açılış­ kapanış saatleri çerçevesinde faaliyet göstermeye başlayabilecek.

Kapalı yüzme havuzları hizmet verebilecek. Sinema salonları, hamamlar, sauna ve masaj salonları ile eğlence mekanları gibi iş yerleri de müşteri kabul etmeye başlayacak. Kahvehane ve kıraathanelerde taş ve kağıt oyunlarına ilişkin kısıtlama kaldırıldı.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu