Kocaeli Başiskele’ye prestijli cadde


Gündem 13.06.2021 10:00:00 0
Kocaeli Başiskele’ye prestijli cadde

Kocaeli Başiskele ilçesine prestij kazandıracak Selahattin Eyyübi Caddesinde son rötuşlar yapılıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Başiskele Belediyesi önünde bulunan Selahattin Eyyübi Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Son rutüşların yapıldığı cedde tamamlandığında bölgenin modern yollarından birisi olacak.

Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’nde asfalt serimi, bordür imalatları ve caddenin 650 metrelik kısmında altyapı deplase çalışmaları ve yağmur suyu taşkınlarını önlemek için menfez yapıldı. Cadde’de ayrıca 3 bin ton asfalt serimi yapıldı. Cadde, 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli hale getirildi.

Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’nin 650 metrelik kısmında altyapı deplasesi ile betonarme kutu menfez yapımı ile caddede su baskınları yaşanmasının önüne geçildi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!