Kocaeli Bilim’de yüz yüze eğitimler başladı


Gündem 9.07.2021 14:30:00 0
Kocaeli Bilim’de yüz yüze eğitimler başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi’nde yüz yüze eğitimler yeniden başladı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Bilim Merkezi, Koronavirüs ile mücadele kapsamında yüz yüze eğitime verilen arada atölye, eğitim ve alan gezilerini çevrimiçi olarak gerçekleştirmeye devam etmişti. Vaka sayılarındaki düşüş ve aşılamadaki artış ile birlikte okullarda yüz yüze eğitime geçilmesinin ardından Kocaeli Bilim Merkezi de atölye ve eğitimlerini yüz yüze gerçekleştirmeye başladı.

UYGULAMALI EĞİTİMLER

Temmuz ayı itibariyle başlayan eğitimlerde Bilim Atölyelerinde 4-13 yaş aralığında Biyoloji, Kimya ve Robotik atölyeleri gerçekleştirilirken, Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı eğitimlerinde 7-70 yaş aralığında Robotik Kodlama ve Uygulama eğitimleri veriliyor.

PROGRAMLAR HAFTALIK YAYINLANIYOR

Haftalık olarak yayınlanan programlar Bilim Merkezi’nin sosyal medya hesaplarından duyurulurken, ziyaretçiler www.kocaelibilimmerkezi.com adresinden atölye ve eğitimlere kayıt gerçekleştirebiliyor.


İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi