Kocaeli Büyükşehirden Gölcük kırsalına saha desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı desteği sunmak ve Kocaelilerin sporla iç içe yaşamasını sağlamak kapsamında Gölcük ilçesine bağlı Selimiye köyü futbol sahası yenilendi.


Gündem 19.04.2021 10:00:00 0
Kocaeli Büyükşehirden Gölcük kırsalına saha desteği
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında spor salonu stat ve yüzme havuzlarının bulunduğu birçok spor tesisini hizmete açarken 2021 yılında da yapımı süren spor tesislerinin tamamlanmasıyla birlikte kente yepyeni tesisler kazandırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca yapılan çalışma kapsamında Gölcük ilçesine bağlı Selimiye köyü futbol sahası yenilenirken, Sıretiye köyünde ise yeni futbol sahası yapılıyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca Sıretiye köyünde yapılan futbol sahası 16x20 metre ebatlarında olacak. Saha tamamlandığında suni çim ile kaplanacak. Futbol sahasının etrafına 4 metre yüksekliğinde tel çit inşa edilecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı" Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı"
Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu
Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak? Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak?
KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı