Kocaeli Çayırovada merdivenler bakıma alındı

Kocaelide Çayırova üst geçidinin güney kısmında bulunan yürüyen merdivenler, bakım onarım çalışması dolayısıyla 15 gün süreyle kapalı olacak.


Gündem 25.03.2021 15:00:00 0
Kocaeli Çayırovada merdivenler bakıma alındı

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki üst geçitlerde merdiven ve asansörlerin periyodik bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Çayırova üst geçidinin güney kısmında bulunan yürüyen merdivenlerde bakım çalışması yapan ekipler, söz konusu merdivenlerin 25 Mart Perşembe günü itibariyle 15 gün boyunca kullanıma kapatılacağını duyurdu.

Enerji Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmaların ilgili yönetmelikler kapsamında aylık periyodik bakımlarının yapıldığını belirten yetkililer, bu bakımlar sayesinde il genelinde tüm yürüyen merdiven ve asansörlerin hizmet kalitesinin ve performansının artırılacağını kaydetti.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı