Kocaeli Darıca’da yollara üstyapı bakımı


Gündem 30.06.2021 11:00:00 0
Kocaeli Darıca’da yollara üstyapı bakımı

Kocaelide ekiplerinin yoğun mesai harcadığı Darıca Battal Gazi Caddesi, bölgedeki modern yollardan birisi haline geliyor.

KOCAELİ (İGFA) - Altyapı çalışması ve doğal nedenlerden dolayı bozulan Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki yolda üstyapı çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bölümler halinde sürdürülüyor. Bölgede yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddenin Nene Hatun Mezarlığı tarafındaki kısmında asfalt serimi yapılıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde sürdürülen üstyapı çalışmasında şuan ekipler, Lokman Hekim –Tuzla Caddesi arasındaki kısımda mesai harcıyor. Bu kısımda binder asfalt tabakası serilirken ekipler kaldırım onarımı çalışması gerçekleştiriyor. Kaldırım düzeltmesinden sonra bu kısmın aşınma asfalt tabakası serilecek. Çalışmalar kapsamında daha sonra Sokullu Caddesi ile Rauf Orbay Caddesi arasındaki kısımda üstyapı çalışması gerçekleştirilecek.


Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla