Kocaeli’de 15 Temmuz’a ev sahipliği yapacak Gündoğdu’da inceleme


Gündem 14.07.2021 13:30:00 0
Kocaeli’de 15 Temmuz’a ev sahipliği yapacak Gündoğdu’da inceleme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklere ev sahipliği yapacak İzmit Milli İrade Meydanı’ndaki çalışmaları inceledi.

KOCAELİ (İGFA) - Fethullahçı Terör Örgütü’nün hain darbe kalkışmasının milletin direnmesiyle püskürtülüşünün 5’inci yıldönümünde il genelinde de çeşitli programlar düzenleniyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen program 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştirilecek.

GENEL SEKRETER GÜNDOĞDU ALANI İNCELEDİ

Milli İrade Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesince sahne kurulumu yapıldı ve alan tören için süslendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilecek etkinlik alanında ki çalışmaları inceledi. Genel Sekreter Gündoğdu’ya Genel Sekreter Yardımcıları Sadık Uysal ve Hasan Aydınlık eşlik etti.


Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk
Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu
Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu
Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik
Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi Yıldırım'da minik sporcular ödüllendirildi