Kocaeli’de amatör spora 2 yılda 100 milyon liralık destek


Gündem 19.06.2021 13:00:00 0
Kocaeli’de amatör spora 2 yılda 100 milyon liralık destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlendiği programla 457 amatör spor kulübüne nakdi, tesis ve malzeme yardımında bulundu.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin 12 ilçesinde faaliyette olan amatör spor kulüplerini ve sporcuları antrenmanlarda ve müsabakalarda kullandıkları malzemelerle destekliyor. Basketboldan jimnastiğe, masa tenisinden bocce sporuna kadar geniş yelpazede amatör spor kulüplerine tesis, nakdi ve malzeme yardımında bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spora ve sporculara verdiği desteği sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın öncülüğünde sporun Kocaeli’nde daha üst seviyeye çıkması ve herkesin spor yapabilmesini sağlamak amacıyla amatör spor kulüpleri destekleniyor. Bu kapsamda kentin 12 ilçesinde faaliyette olan amatör spor kulüplerine malzeme desteği veriyor.

Sporun her dalını desteklediklerini ifade eden Başkan Büyükakın, Bu kapsamda amatöre yatırım, geleceğe yatırımdır anlayışıyla kulüplerin ihtiyaçlarını giderdiklerini belirterek, "Bugün 457 spor kulübümüze 3 milyon 210 bin lira nakdi yardımda bulunacağız. Böylece 2 yılda amatör spor kulüplerine tesis yapımları, ayni ve nakdi yardımlarla toplamda 100 Milyon TL destek sağlamış oluyoruz" dedi.

Kocali Büyükşehir Belediyesinin her zaman desteğini gördüklerini ifade eden ASKF Başkanı Murat Aydın, gerçekleştirilen desteğin kendileri için bir nefes, amatör spor kulüpleri içinse nefesten öte olduğunu belirterek, teşekkür etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!