Kocaeli’de BAL takımlarından Başkan Büyükakın’a ziyaret


Gündem 11.07.2021 14:00:00 0
Kocaeli’de BAL takımlarından Başkan Büyükakın’a ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, futbolda Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımların başkan ve yöneticilerini makamında konuk etti.

KOCAELİ (İGFA) - Futbola sadece başarı odaklı bakmadığını, özellikle altyapıda Kocaeli’nin çok önemli bir aşama kaydetmesi gereğini vurgu yapılan görüşmede, geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmelerini isteyen Başkan Büyükakın, “Sağlam bir altyapı bizim için en büyük başarıdır. Sizlerin arasından çıkacak başarı sporcular kentimize ve ülkemize değer katacaktır” dedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım’ın da yer aldığı birliktelikte, konuklarına gelecek sezon için başarılar dileyen Başkan Büyükakın’a, konuk yöneticiler bu sezon başta olmak üzere verilen tüm destekler için teşekkür etti.

“YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZI DA ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Gerek amatör gerek profesyonel takımların futbol dışında branşlara da eğilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Spor denilince akla sadece futbol gelmemelidir. Farklı branşlarda faaliyetler yapılması sporun tabana yayılmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere ve amatör sporlara destek olmayı sürdüreceğiz.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı