Kocaeli’de Başkan Büyükakın, İzmit sokaklarını arşınladı


Gündem 11.06.2021 17:30:00 0
Kocaeli’de Başkan Büyükakın, İzmit sokaklarını arşınladı

Kocaeli İzmit’te vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, esnafın sorunlarıyla da yakından ilgilendi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Tahir Büyükakın, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karşılıklı sohbet ederek vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, esnafın sorunlarıyla da yakından ilgilendi. Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, her zaman olduğu gibi dün de İzmit sokaklarını, gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Başkan, vatandaşların sevgisi ile karşılaştı. Tahir Büyükakın’ı genç bir asistanken de başkan olduktan sonra da aralarında görmeye alışık olan esnaf ise çay ikram ederek kendilerini unutmayan Başkanla sohbet etti.

Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın ziyareti sırasında İzmit Eren Camii Dernek Başkanı Necip İlhan ile buluştu. Üniversitede asistanlık yaptığı dönemde ders aralarında Necip Hocayı görmeye geldiklerini söyleyen Başkan Doç. Dr. Büyükakın, “Şimdi dernek başkanımız olan Necip hocamız, o zamanlar camimizin imamıydı. Gelir çayını içer, sohbet ederdik” dedi. Çevrede bulunan vatandaşlar ise Başkanın bu sözleri üzerine, “Başkan oldunuz yine geliyorsunuz. Öğrenciyken de vefalıydınız, başkan oldunuz ama bu vefanız hiç değişmedi. İyi yöneticiler, mütevazi insanlar arasından çıkar” yorumunu yaptı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı