Kocaeli’de Gebze gençliğine 7,5 milyonluk liralık yatırım


Gündem 2.07.2021 14:00:00 0
Kocaeli’de Gebze gençliğine 7,5 milyonluk liralık yatırım

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, zemini yenilenen Gebze Alaettin Kurt Stadı ve metro istasyon inşaatı nedeniyle yeniden yapımı gerçekleştirilen Metin Oktay Stadın’da inceleme gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın yer aldığı incelemelere ilk olarak Alaettin Kurt Stadından başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Stadımızı FIFA standartlarına uygun şekilde yeniledik. Gece maçları için aydınlatmalarının yanı sıra koşu pisti ve oyun çizgilerini yeniliyoruz. Bu bölgeyi muazzam bir yaşam alanına çevireceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız tabii ki spor yapmaya gönül vermiş tüm vatandaşlarımız buradan faydalanacak” dedi.

İncelemede yer alan ve sonrası da bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, yatırımın önemine dikkati çekerek, iki sahanın yeniden yapılması ve Gebzeye hizmet verecek olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ise, “Tahir Başkanımız, bu iki sahaya 7,5 Milyon TL’lik yatırım yaptı. Bu iki güzel saha cıvıl cıvıl olacak, çocuklarımıza ve gençlerimize nezih bir ortamda hizmet verecek. Bizler biliyoruz ki sporun sevdirilmesi ve kentin tamamına yayılmasında tesisleşmenin çok önemli bir yeri var. Bu tesisleşme çocuklarımıza ve gençlerimize Tahir Başkanımızın bir hediyesidir. Buradaki futbol maçları daha sağlıklı olacak” açıklamasını yaptı. İncelemeler çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...