Kocaeli’de Gültepe’ye ‘kültür’ temeli


Gündem 28.06.2021 14:00:00 0
Kocaeli’de Gültepe’ye ‘kültür’ temeli

Kocaelide Gültepe’ye yakışacak kültür merkezinin temel atma töreni Gültepelilerin yoğun ilgi gösterdiği programla atıldı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 28 Haziran İzmit’in kurtuluşunun 100’üncü yılında İzmit Gültepe’ye yakışacak Gültepe Kültür Merkezi’nin temelini attı. Temel atma töreninde konuşan Başkan Tahir Büyükakın, kültür merkezinin açılışında ilk dersi kendisinin vereceğini söyledi.

TEMEL HEP BİRLİKTE ATILDI

Temel atma programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, İzmit Belediyesi AKP Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları, bürokratlar, Gültepe Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer ve ekibi ile vatandaşlar katıldı.

“BORCUMUZU YERİNE GETİRİYORUZ”

Temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Şu anda burada yapılan bu proje sizlere olan borcumuzun yerine getirilmesi, başka bir şey değil. Birinin birine minnet borcu olacaksa, bizim sizlere borcumuz var” dedi.

BİRÇOK FONKSİYONU OLACAK

Başkan Büyükakın, “Burada çocuklarımız kitapla buluşacaklar, burada çocuklarımız çeşitli söyleşiler dinleyecekler. Millet Kıraathanesi dediğimiz, okuma, buluşma, dinlenme, sosyalleşme, kötü alışkanlıklardan uzak olma… Birçok fonksiyon bu binanın çatısı altında gerçekleşecek. Çok daha fazlasını hak ediyorlar. Bu çocuklarımız her şeyi hak ediyorlar “şeklinde konuştu.


Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi
İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak
Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret