Kocaeli’de ‘Yaz Neşesi’ sürüyor


Gündem 29.07.2021 09:30:00 0
Kocaeli’de ‘Yaz Neşesi’ sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin 12 ilçesinde başlatılan Kocaeli’de Yaz Neşesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Yaza adeta damgasını vuran etkinliklerin yeni durağı Gölcük ve Dilovası olacak. Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler yazı renklendirecek. Gölcük ve Dilovası’nda yapılacak etkinliklerde iki konser gerçekleştirilecek. Karadeniz müziğinin son dönemde beğeni ile izlenen iki sevilen genç sesi konser verecek. Ekin Uzunlar, 30 Temmuz Cuma akşamı Gölcük Kavaklı Sahili’nde; Bilal Sonses ise 31 Temmuz Cumartesi akşamı Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Her iki konser de 21.00’de başlayacak.

GÖLCÜK’TE KAVAKLI SAHİLİNDEYİZ

Gölcük’teki etkinliklerin merkezi Kavaklı Sahili olacak. Etkinliklerin ilk etabı Cuma günü öğleden sonra başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı olan şube müdürlükleri kurulacak stantlarda kendi alanlarıyla ilgili etkinlikler düzenleyecek. Kocaeli Bilim Merkezi etkinlikte Meyvenin Genleri ve Ressam Robot Atölyesi, Robotik Sergi standı ve bilim gösterisi ile yer alacak. Kağıt Müzesi’nin Atölyesinde, El Yapımı Kağıt etkinliği gerçekleştirilecek. Şehir Tiyatroları Şube Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu ile çocuklara oyunlar sahneleyecek. Janglör ve palyaçolar etkinlikler boyunca çocukların neşesine ortak olacak.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!