Kocaeli Derince’ye yeni bir mesire alanı


Gündem 28.06.2021 14:00:00 0
Kocaeli Derince’ye yeni bir mesire alanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince’ye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandıracağı Cımbızdere Mesire alanında çalışmalara devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelide toplam 58 bin metrekare alanda yapılacak ve bölgeye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandırılacak Derince Cımbızdere Mesire alanında çalışmalar devam ediyor.

Kentin birçok yerinde yeşil alanlar oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni bir mesire alanı için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başladı. Daha önce vatandaşlar tarafından piknik yapmak amacı ile kullanılan Derince Cımbızdere bölgesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından mesire alanı haline getiriliyor.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nca çalışmalar kapsamında futbol sahası arkası istinat duvarı imalatı yapılıyor. Gençler için mesire alanı içerisine inşa edilen futbol sahası 35 çarpı 21 metre ebadında olacak. Cımbızdere mesire alanı içerisinde ayrıca çocuk oyun grubu ve fitness grubu da yer alacak.

SOSYAL DONATILAR

Çalışmalar kapsamında Çımbızdere mesire alanına, bin 500 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde yürüyüş yolu, 772 metre uzunluğunda 2.3 metre genişliğinde bisiklet yolu, 220 metrekare oturma ve dinlenme alanı, 780 metrekare meyve bahçesi, 350 metrekare amfi ve 40 m²etrekare sosyal tesis yapılacak.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor