Kocaeli Dilovası’nda aşınma asfaltı serimi


Gündem 12.07.2021 12:00:00 0
Kocaeli Dilovası’nda aşınma asfaltı serimi

Şehir merkezleri kadar köy yollarına da büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu çerçevede Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından geçtiğimiz aylarda Dilovası ilçesi Tepecik Köyü’nde başlatılan üstyapı çalışmasında son kat olan aşınma asfalt serimi yapılıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Dilovası Tepecik Köyü’nde doğal olaylar ve gerçekleşen altyapı çalışması nedeniyle köyün giriş yolu ve iç kısımdaki bazı yollarda bozulmalar meydana gelmişti. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, Tepecik Köyü’nde üstyapı çalışmasını geçtiğimiz ay başlatmıştı. Kaldırım onarımı ve diğer birçok imalatın tamamlandığı Çiftlik Caddesi’nde son olarak aşınma asfalt tabakası seriliyor. Bölgedeki çalışmanın hava durumunun izin vermesi durumunda kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Bölge sakinleri yapılan çalışmaların kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Vatandaşlar ulaşımlarını çalışma tamamlandıktan sonra artık daha konforlu yapacaklarını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı