Kocaeli Gebzede Ankara Caddesinde üstyapı çalışması sürüyor

Kocaelide önceki haftalarda yağmur suyu altyapı çalışmasının yapıldığı Gebze ilçesi Ankara Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi yapımına başlandı.


Gündem 14.04.2021 11:00:00 0
Kocaeli Gebzede Ankara Caddesinde üstyapı çalışması sürüyor
KOCAELİ (İGFA)-  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Gebze D-100 ile Yeni Bağdat Caddesi arasında bulunan ve D-100’den Beylikbağı Mahallesi’nde girişte önemli bir güzergah üzerinde olan Ankara Caddesi’nde geçtiğimiz haftalarda yağmursuyu altyapı çalışması gerçekleştirildi. İş dahilinde 340 metre yağmursuyu altyapı hattı oluşturuldu. Altyapı çalışması sonrasında hemen harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Ankara Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirmeye başladı. Çalışmalar kapsamında bin 250 ton asfalt serileceği ve ardından yolun şerit çizgileri çizileceği öğrenildi.

Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı