Kocaeli İtfaiyesi’nde yeni bina çalışmaları sürüyor


Gündem 21.07.2021 11:30:00 0
Kocaeli İtfaiyesi’nde yeni bina çalışmaları sürüyor

Kocaeli İtfaiyesi’nin kente daha hızlı ve etkili müdahale edebilmesi için Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi yanında inşa edilen yeni hizmet binası ve eğitim alanında çalışmalar tempolu bir şekilde ilerliyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında İdari Bina’da zemin katta tuğla duvar imalatlarına devam ediliyor. 1. katta ise kalıp sökümü tamamlanırken tuğla duvar imalatlarına başlanılacak. Çatı döşemesinde ahşap çatı imalatlarına devam edilirken asansör kulesinin parapetlerinin ve döşemesinin betonu da döküldü.

Diğer yandan çevre imalatlarına da devam ediliyor. Bu kapsamda interteks fuar merkezi cephesinde çevre duvarı temel betonu döküldü. Yine outlet center cephesinde çevre duvarı için kazı yapılarak grobetonu dökülecek. Otopark yapılacak alanda mevcutta bulunan betonların kırımına ise devam ediliyor.

EŞ GÜDÜMLÜ ÇALIŞMA

Yüksek açı kurtarma kulesi ve yangın kulesi merdiveninde boya imalatları yapılıyor. Kazan dairesi kolon ve çatı döşemesi betonu da çalışmalar kapsamında döküldü. Havuz perdelerinin dış yüzeylerinde yalıtım imalatlarına devam ediliyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü
RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi