Kocaeli İzmit köylerinde karne hediyeleri yerel yönetimden


Gündem 2.07.2021 20:00:00 0
Kocaeli İzmit köylerinde karne hediyeleri yerel yönetimden

2020 – 2021 Eğitim ve Öğretim yılını tamamlayan minikler bugün karne heyecanı yaşadı. Çocukları bugün de yalnız bırakmayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, pandemi nedeniyle eğitimlerinin bir kısmını yüz yüze bir kısmını ise uzaktan eğitim modeliyle gören öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelinin İzmit ilçesinde İzmit Belediyesi tarafından karne gününe özel hazırlanan hediyeler köy okulları başta olmak üzere çocuklara dağıtıldı. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Tavşantepe İlkokulu’na giderek, minik öğrencilere Başkan Hürriyet’in selamlarını iletti.

Çocuklara karnelerini dağıtan ve içerisinde kitap, ayraç, top, oyuncak araba ve oyuncak bebeklerin bulunduğu hediyeleri takdim eden Solakoğlu, çocuklara iyi tatiller diledi. Okul müdürü Behice Zehiroğlu İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı