Kocaeli İzmit sahilinde sokakta müzik, yüzde tebessüm


Gündem 12.07.2021 10:00:00 0
Kocaeli İzmit sahilinde sokakta müzik, yüzde tebessüm

Ağustos ayı sonuna kadar yerel müzisyenleri sokaklarda alkışla buluşturacak olan İzmit Belediyesi bugün NCity Sahili’nde Grup Mavi Düş’ün canlı performansıyla halka müzik keyfi yaşattı.

KOCAELİ (İGFA) - Temmuz ve Ağustos ayları boyunca ‘Müzik Senin, Sahne Senin’ etkinlikleri düzenleyerek pandemi sürecinde zor günler geçiren İzmitli müzisyenlere destek olmayı ve halka moral vermeyi hedefleyen İzmit Belediyesinin ilk müzik durağı; NCity Sahili oldu. ‘Müzik sokakta, tebessüm yüzde’ diyen İzmit Belediyesinin halkla buluşan ilk müzisyen konukları Grup Mavi Düş oldu. 

İzmit’in değişik bölgelerinde düzenli olarak sürdürülecek olan ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinlikleri ilk gününde İzmitlilere sahilde canlı müzik keyfi yaşattı. Grup Mavi Düş’ün canlı performanslarıyla vatandaşların karşısına çıktığı etkinlikte vatandaşlar da birbirinden güzel şarkılara eşlik etti. Canlı müzik etkinlikleri her çarşamba ve cuma günleri devam edecek.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!