Kocaeli İzmit’te 120 basamaklı merdiven bir günde boyandı


Gündem 2.07.2021 09:30:00 0
Kocaeli İzmit’te 120 basamaklı merdiven bir günde boyandı

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yetenekli personellerinin rengârenk boyadığı merdivenlerle Güneş Sokak’ta güneş açtı.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği duvar ve merdiven boyama çalışmalarıyla sokakları cıvıl cıvıl bir hale getirmeye devam ediyor. Başkan Hürriyet’in ‘Picassolarım’ dediği Temizlik İleri Müdürlüğü personelleri kenti beton görüntüden kurtararak estetikle buluşturuyor. 
İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yetenekli iki personeli, 28 Haziran Mahallesi Güneş Sokak’ta bulunan bin 120 basamaklı merdiveni bir günde boyayarak rekor kırdı. Sokaklara yepyeni ve estetik bir görünüm kazandıran yetenekli iki personel, renklendirme çalışmalarına ilgi gösteren vatandaşlardan tam not aldı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı