Kocaeli İzmit’te hasarlı binalar yıkılıyor


Gündem 13.07.2021 11:30:00 0
Kocaeli İzmit’te hasarlı binalar yıkılıyor

İzmit Belediyesi 28 Haziran Mahallesi Devebağırtan Sokak’ta bulunan ve tehlike arz eden ağır hasarlı binanın yıkımını gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - Kent genelinde tehlike arz eden hasarlı binaların yıkımını sürdüren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak 28 Haziran Mahallesi Devebağırtan Sokak’ta bulunan ve vatandaşlar için tehlike arz eden binanın kontrollü yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım çalışması sonrası ortaya çıkan molozları toplayarak alanı temizleyen ekipler, bölgeyi güvenli hale getirdi.

Kent genelinde güvenliği tehdit eden ve tehlike arz eden metruk binalar İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü gözetiminde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılarak kötü görüntüler ortadan kaldırılıyor. Vatandaşların taleplerine en kısa sürede dönüş yapan ekipler, can güvenliğini tehdit eden hasarlı binaların yıkımı ile olası kazaların önüne geçiyor. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı