Kocaeli İzmit’te kadınların el emekleri ağaçlarda sergileniyor


Gündem 6.07.2021 09:30:00 0
Kocaeli İzmit’te kadınların el emekleri ağaçlarda sergileniyor

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Renkli Düğümler Sokak Etkinliği ile üreten kadınların el emeği ürünleri ağaçlarda sergilendi.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Renkli Düğümler Sokak Etkinliği bugün Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleşti. İZMEK eğitmenleri ve kursiyerlerinin rengârenk el emeği ürünleriyle süslenen ağaçlar vatandaşların ilgi odağı oldu. İZMEK’te müzik dersi alan kursiyerlerin şarkılarının eşlik ettiği, buram buram emek kokan Renkli Düğümler Sokak Etkinliği ile kursiyerler ürünlerini vatandaşlarla buluşturma imkânı yakaladı.   

Kadınların üretmesini önemseyen ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılarak, üreten kadınları tebrik etti. Süslemeleri çok beğendiğini belirten Başkan Hürriyet, “Kadınlarımızın eline, emeğine sağlık. Kadın elinin değdiği her şey güzelleşiyor. Her şey yaşadığımız bu kent için. Biz istedik ki, kadınlarımız el emeği ürünlerini vatandaşlarla buluşturabilsin. Tıpkı Ege’nin renkli kasabalarında olduğu gibi rengârenk bir alan oluşturdular. Daha çok yeşil alan, daha çok huzur, daha çok mutluluk diyoruz. Bu bir başlangıç olsun. Halkımızın da katılımıyla kentimizdeki yeşil alanlarımızı cıvıl cıvıl bir hale getirmeye devam edeceğiz. ‘Ben varım’ diyerek cesaret eden kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün