Kocaeli İzmite Kadın Girişimciler Merkezi

Kocaelide İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin yeri belli oldu.


Gündem 8.03.2021 15:00:00 0
Kocaeli İzmite Kadın Girişimciler Merkezi

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi’nin büyük bir özveri göstererek çalışmalarını yürüttüğü kadınları sosyal ve ekonomik hayatta daha da güçlü kılacak olan Kadın Girişimciler Merkezi’nin yeri belli oldu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yakından takip edilen her aşaması büyük bir titizlikle yürütülen Kadın Girişimciler Merkezi’nin Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’ndaki tüm donatıları düşünülmüş binada hizmet vereceği duyuruldu.

Bu merkezle birlikte yenilikçi girişimcilik, iş yönetimi, eğitim, uygulama, destek ve danışmanlık hizmetleri aracılığıyla kadınların sosyal hayata etkin katılımı sağlanacak.  

Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Finike’de trafik kazası: Yaralılar var Finike’nin Arif Mahallesi Aykırıçay mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ali Bahar davasında yeni gelişme: Gizlilik talebi reddedildi Önceki dönem Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar’ın 19 Temmuz 2024’te yaşamını yitirmesine ilişkin davada yeni bir duruşma daha geride kaldı. Yargılama, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
Süper hızlı trende çağ atlıyoruz! 5 saatlik yol 80 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Samsun hızlı tren projesi ile Kalkınma Yolu Projesi dahil Türkiye'nin demir yolu yatırımlarını anlattı. Uraloğlu, Süper Hızlı Tren Hattı Projesi ile saatte 350 kilometre hızl