Kocaeli İzmitte dezenfekte çalışmalarına devam

Koronavirüs sürecinin başından bu yana dezenfekte çalışmalarına bir an olsun ara vermeyen İzmit Belediyesi, merkez ve kırsal mahalleleri sokak sokak ilaçlı suyla yıkamayı sürdürüyor.


Gündem 27.04.2021 10:30:00 0
Kocaeli İzmitte dezenfekte çalışmalarına devam
KOCAELİ (İGFA)- Salgınla mücadele tedbirlerini ilk günden bu yana en yüksek seviyede tutan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde, mahalle ve sokaklarda yürüttüğü yıkama ve dezenfekte çalışmalarını gece gündüz ara vermeden devam ediyor. Tüm kentte dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürüten İzmit Belediyesi ekipleri sokakları karış karış Koronavirüsten arındırıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan yıkama çalışmaları, günün geç saatlerine dek sürüyor. İlçenin en yoğun mahallelerini ilaçlı suyla yıkayan ekipler, Mehmet Ali Paşa, Tavşantepe, Yenişehir ve Kadıköy mahallelerini sokak sokak dezenfekte etti. Ekipler, Cumhuriyet Caddesi ve Yürüyüş Yolu’nda da mesai yaparken çalışmalar vatandaşların takdirini topladı.

Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı