Kocaeli Karamürsel’de altyapı sonrası kaldırımlara revize


Gündem 19.06.2021 10:30:00 0
Kocaeli Karamürsel’de altyapı sonrası kaldırımlara revize

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı yenilenen Karamürsel İnönü Caddesi’nde asfaltlama tamamlandı, kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelide Karamürsel İnönü ve Atatürk Caddelerinde, İSU tarafından yapılan altyapı çalışmaları ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan asfaltlama ve kaldırım yapımı çalışmaları yapılmaya başlandı. Asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı İnönü Caddesi’nde granit plaktaşı kaldırım yapımı çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi.

Karamürsel İnönü Caddesi’nde yapılan altyapı çalışması sonrası caddede meydana gelen bozulma Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan üstyapı çalışmalarıyla yenilendi. 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesi’nde 400 ton binder asfaltlama çalışması tamamlanırken kaldırım yapımı çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. Kaldırımları genişletilen caddenin sağlı sollu her iki tarafı da granit plaktaşı kaldırım imalatı yapılıyor. Her iki cadde, yapılacak alt ve üstyapı çalışmaları ile baştan aşağı yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulacağı öğrenildi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı