Kocaeli kırsalında V kanal çalışması


Gündem 29.06.2021 12:00:00 0
Kocaeli kırsalında V kanal çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde cadde ve bulvarlarda olduğu gibi köy yollarında da güven ve konforu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit İlçesi Gedikli Köyü yolunda taş duvar imalatı yapan Büyükşehir Belediyesi, yol üzerinde biri 80 metre diğeri 40 metre uzunluğunda iki adet taş duvar yapıyor. Yolda oluşabilecek heyelana karşı yapılan taş duvar, olası bir toprak kaymasını engelleyerek yol güvenliğini sağlayacak.

KÖY YOLLARINDA V KANAL YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından köylerin ulaşımı için yol konforu ve güvenliği arttırıcı üst apı çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda 400 metre uzunluğundaki Mecidiye Köyü ana yolunda v kanal yapıldı. Kandıra Yağcılar Köyü yolunda da v kanal çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi yağmur suyunu tahliye ederek yolda su birikintisi oluşumunu engellemeyi amaçlıyor. V kanalların yapımı ile köy yolları daha güvenli ve konforlu bir hale getiriliyor.


İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi