Kocaeli Körfez’de deforme olan yollara asfalt


Gündem 22.05.2021 13:00:00 0
Kocaeli Körfez’de deforme olan yollara asfalt

Kocaelide kent genelindeki ihtiyaç duyulan yolların zamanla eskiyen ve deforme olan bölümlerini daha konforlu hale getiriyor. Denizciler Caddesinde aşınma asfaltı serimine başlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez Denizciler Caddesinin son kat aşınma asfaltı serilmesi çalışmalarına başlandı. Körfez Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi’ni altyapı ve üstyapı çalışmaları yaparak yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, caddede binder asfalt serimi sonrası son kat asfalt olan aşınma asfaltı serimini gerçekleştirdi.
1 kilometrelik Denizliler Caddesi’nde yağmur suyu drenaj hattını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, caddenin 500 metresine 1 metre çapında yağmur suyu drenaj hattı döşedi. 1 kilometrelik Denizciler Caddesi için 3 bin ton asfalt, 4 bin ton plentmix temel serimi yapıldı. Caddede 5 bin metrekare yaya yolu yapıldı. Asfalt serimi sonrası asfalt çizgilerinin çizilmesiyle Denizciler Caddesi daha konforlu bir çehreye kavuşacağı bildirildi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka
Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti
Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi