Kocaeli Tavşantepe’de Cemevi’nin dış cephe kaplaması tamamlandı


Gündem 9.06.2021 11:00:00 0
Kocaeli Tavşantepe’de Cemevi’nin dış cephe kaplaması tamamlandı

Kocaelide hızlı bir şekilde ilerleyen Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi inşaatında ekipler dış cephe seramik kaplama imalatına yönelik çalışmaları sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Tavşantepe’de yapılan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Cemevinde çalışmalar kapsamında dış cephe seramik kaplama imalatı, iç cephede ise merdiven basamak kaplama ve zemin seramik imalatı tamamlandı. Saten alçı ve boya işlemine ise kısa sürede başlanması planlanıyor.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Tavşantepe Cemevi 230 metrekare taban alanına sahip ve toplam inşaat alanı 920 metrekare. İhale kapsamında mevcut binanın dış cephe kaplaması en üst ibadethane katı ve ibadethane katına hizmet eden zemin katta giriş holü, kitaplık alanı mekanik hacimleri yapılacak. En üst katta ibadethane mahali, dede odası ve lokma odası tadilatları gerçekleştirilecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı" Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı"
Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu
Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak? Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak?
KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı