Kocaelide AK Partili Yoldaştan Cedit Projesi eleştirisi

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Vedat Yoldaş, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yapılmaması ile ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyete eleştirilerini yöneltti.


Gündem 21.04.2021 10:00:00 0
Kocaelide AK Partili Yoldaştan Cedit Projesi eleştirisi
Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ) İzmit Cedit Mahallesi’nde 15 yıl muhtarlık yaptıktan sonra AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen ve bölgeyi çok iyi bilen Yoldaş, seçim döneminde Cedit Mahallesi’nde Başkan Hürriyet’in verdiği sözleri hatırlattı. “İzmit’in tarihinden ve ihtiyaçlarından öylesine uzaksınız ki, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’ni İzmit’e atılan bir kazık olarak nitelendirme talihsizliğine düşüyorsunuz" diyen Meclis Üyesi Vedat Yoldaş, "Bu bir kötülük değil, İzmit’e bugüne kadar yapılan en anlamlı, en değerli, en elzem, en güzel proje olarak tarihe geçecek ve örnek olacaktır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakının yaptığı bu görkemli hizmette İzmitin tepelerinin kurtuluşu buradan başlayacaktır” diye konuştu. "HAYALLERİ YIKIYORSUNUZ"
Yoldaş, seçim döneminde Başkan Hürriyetin, Cedit Mahalle sakinlerine defalarca söz verdiğini ve Yetkiyi verin, sorunu çözeyim diye oy istediğini belirterek, “Vatandaşımız size güvendi. Ama siz yüzde 85’iyle anlaşma sağlanmış ve elinize altın tepside sunulan bu projeyi bitirmek yerine siyaset yapmayı tercih ettiniz. Şimdi sırf bu başarısızlığınızın altında kalmamak için ‘Bu proje zaten güzel değildi, İzmit’e atılan kazıktır’ demeye başladınız. Öyleyse seçim zamanı neden böyle söyleyip, ben bu projeyi yapmayacağım demediniz? Siyasi menfaatleriniz uğruna güvenlerini boşa çıkardığınız Cedit halkının şimdi neden hayallerini yıkmaya çalışıyorsunuz” diye sordu.

Milli Takımın yarısı İnegöl’den Milli Takımın yarısı İnegöl’den
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.