Kocaelide Gebze OSB’ye ulaşım rahatladı

Kocaeli’nin Gebze ilçesi şehir merkezi ile OSB’leri arasındaki ulaşımı rahatlatacak olan proje kapsamında, Kuzey yan yol tarafında ‘Bağlantı Yolu 1’ ile Tembelova Köprüleri arasındaki kısımda yan yol çalışması tamamlandı.


Gündem 16.04.2021 17:00:00 0
Kocaelide Gebze OSB’ye ulaşım rahatladı
KOCAELİ (İGFA)- Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Bu kapsamda Gebze ilçesi ile OSB arasındaki ulaşımı kolaylaştıran TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları projesinde önemli bir kademe daha aşıldı.

Yeni inşa edilen Bağlantı Yolu 1 ile Tembelova Köprülerinin kuzey tarafında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından devam ettirilen yan yol inşa çalışması tamamlandı. Altyapı ve son olarak asfalt serimi yapılarak üstyapı çalışması bitirilen Kuzey yan yolun bu önemli kısmı trafiğe açıldı. 

Proje kapsamında yürütülen yan yol çalışmasından dolayı bir süredir trafik Gebze şehir içi yollarından aktarmalı bir şekilde sağlanıyordu. Yoğun bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kuzey yan yoldaki (Balküpü Mevkii) bu önemli kısmı trafiğe açması ile OSB’lere ulaşım rahatlamış oldu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı