Kocaelide “Kırsal Kalkınma” programı gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal kalkınmayı desteklemeye yönelik düzenlenen “Kırsal Kalkınma-Mutlu Şehir” programında konuşan Başkan Söğüt, “Kırsal kalkınmaya desteğimiz dün de vardı, yarında olacak” dedi.


Gündem 29.03.2021 13:30:00 0
Kocaelide “Kırsal Kalkınma” programı gerçekleştirildi
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan kırsal kalkınmayı desteklemeye yönelik; “Kırsal Kalkınma-Mutlu Şehir” programı kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde muhtarlara bilgilendirmelerde bulunuldu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, özellikle aromatik bitkilerle alakalı yapılan çalışmanın önemli olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kırsal kalkınmaya destek noktasında Büyükşehir Belediyesi ile sürekli olarak iş birliği içerisinde olduklarını belirten Başkan Söğüt, “Yerel yönetimler olarak da hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Körfez Belediyesi olarak Kırsal kalkınma ile alakalı hangi adımları atabiliriz, çiftçimizin ve köylümüzün yanında olarak nasıl destekler verebiliriz bunları konuşuyoruz" dedi. “GERİ DÖNÜŞÜ GÜZEL OLACAK” Kocaeli denilince akla sanayinin geldiğini ancak yüzlerce köye sahip, ciddi tarım alanları bulunan bir il olduklarını belirten Başkan Söğüt; "Köylerimizi ihmal etmemiz, görmezden gelmemiz olamaz. Bu proje ile Büyükşehir Belediyemiz önemli bir adım attı. Yatırım büyük. Geri dönüşü de çiftçimiz için de ilimiz için de oldukça güzel olacak” ifadelerini kullandı.

HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı
Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı
Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi