Kocaelide polislere sürprizli özel kutlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin özel öğrencileri, Polis Günü için özel kutlama düzenledi. Etkinlikte bir araya gelen polisler ile öğrenciler güzel anlar yaşadı.


Gündem 9.04.2021 10:30:00 0
Kocaelide polislere sürprizli özel kutlama
KOCAELİ (İGFA)-  Türk Polis Teşkilatı mensupları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri bir etkinlik düzenledi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, özel gereksinimli bireylerin eğitime ve sosyal hayata katılımlarına yönelik hizmet veren Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik ufak bir sürprizle başladı. POLİSLER DE ÇOCUKLAR DA DUYGULANDILAR

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nden gelen “olay var” ihbarı üzerine harekete geçen polisler kısa sürede kurum binasına vardılar. Yapılan hazırlıktan haberi olmayan polisler bahçeye yönlendirildi. Polisler, bahçe kapısını açmalarıyla birlikte kendilerini bekleyen sürprizle karşılaştı. Bahçede bekleyen öğrenciler, ellerindeki Türk bayrağı ve “Türk Polisi Huzur Ve Güven Verir” pankartıyla polisleri karşıladılar. Polislerin şaşkınlıkları ve öğrencilerin mutlulukları ile birlikte duygu dolu anlar yaşandı.

Öğrencilerin mutlulukları, polislerin polis arabalarıyla kendilerini gezdirmesi ile birlikte daha da arttı.  Öğrenciler el emeğiyle hazırladıkları seramik ürünleri ve anahtarlıkları polislere hediye etti.


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı