Kocaelide Seyr-ü Zeyrek Atölyesinde eğlence ve öğrenim bir arada

İzmit’in sanat alanında kendisini hızla geliştiren Seyr-ü Zeyrek Atölyesi, yetiştirdiği öğrencilerle sanat dünyamıza damgasını vuruyor.


Gündem 14.04.2021 23:30:00 0
Kocaelide Seyr-ü Zeyrek Atölyesinde eğlence ve öğrenim bir arada
Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ) Seyr-ü Zeyrek Atölyesi’nin sahibi Eda Gizem Cengiz Verit, sanat merkezinde tüm yaş kesimlerinin kendisinden bir şeyler bulabileceğini dile getirerek, A’dan Z’ye sanat bulunan atölyemizde 2018’in Ocak ayından beri verdiklerini söyledi. 3 yıldır yüzlerce öğrenciyi başarılı bir şekilde yetiştirerek Kocaeli’nin sanat dünyasına kazandırdıklarını anlatan Verit, atölyede 2 eğitmen, genç, yetişkin ve çocuk olmak üzere 32 öğrencinin eğitimlerine pandemi kurallarına dikkat ederek devam ettiğini kaydetti. EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER Öğrencilerin eğlenerek öğrenebileceğini dile getiren Verit, Sanat Atölyesi aynı zamanda bünyesinde Verit Müzik adı altında bulunan müzik dershanesinin de bulunduğuna dikkati çekti. Müzik dershanesinde İzmit’in değerli gitaristi Emin Verit eşliğinde ve alanın uzman hocalar tarafından müzik eğitimleri verildiğini beliren Verit, "Öğrencilerimizin hem öğreneceği hem de eğleneceği bir yer olan Seyr-ü Zeyrek Atölye’mizde Müzik Branşlarında ise ; Gitar, Piyano, Bateri, Şan, Klarnet, Saksafon, Yan Flüt, Keman, Çello, Bağlama, Konservatuar Sınavlarına Hazırlık ve bu eğitimlerin yanında prodüksiyon hizmetleri ve eğitimleri de verilmektedir. Aynı zamanda stüdyo kayıtları için ses kayıt – Vocal kayıt ve müzik programları ( Cubase – Presonus) gibi eğitimlerde verilmekte olup bunlar üzerinde enstrüman kayıt – ve stüdyo kayıt hizmetleri de sunuluyor’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!