Kocaeliden kursiyerlere dijital pazar hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) tarafından kursiyerlerin aile ekonomisine katkı sunmak adına projelendirerek hayata kazandırdığı komeksepeti.com, kısa sürede alışverişin yeni adresi oldu.


Gündem 24.03.2021 16:00:00 0
Kocaeliden kursiyerlere dijital pazar hizmeti

KOCAELİ (İGFA)- Kocaelide kişiye özel tasarımlarla eşi benzeri olmayan ürünleri vitrine çıkaran komeksepeti.com el emeği göz nuru ürünleri satışa sunuyor.  Bu kapsamda giyimden, takı-aksesuara, dekorasyondan, geleneksel sanatlara kadar farklı alanlarda ürünlerin yer aldığı sitede, açıldığı günden bugüne ürün yelpazesini genişleterek ilerlemeye devam ediyor. komeksepeti.com adlı internet sitesi, birbirinden maharetli ellerin sabır ve özenle ürettiği el emeği göz nuru eserlerin daha kolay satılabilmeleri için güncel yazılım altyapısı ile profesyonel bir platform tarafından destekleniyor. Platform üzerinden satın alınan ürünler, Kocaelide yaşamanız durumunda Kurs Merkezinden teslim alma seçeneği ile kargo ücreti ödemeden teslim alınabiliyor.

Bin bir emekle işlediği ürünlerini komeksepeti.com da satışa çıkaran Gebze KO-MEK kursiyeri Hatice Gökbulut, kanaviçe ve rölyef kurslarına geldiğini ifade ederek, komeksepeti.com sayesinde bu ürünleri daha kolay alıcıya ulaştırarak aile bütçelerine katkıda bulunduklarını söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak