Kocaelili çocuklar deniz uçağıyla körfez turu yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, deniz uçağıyla İzmit Körfezi’ni özel konukları ile denetledi.


Gündem 29.04.2021 10:30:00 0
Kocaelili çocuklar deniz uçağıyla körfez turu yaptı
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, çocukların hayalini gerçekleştirdi. Uçakla İzmit’i görme hayalini kendisine ileten çocukları misafir eden Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’ne ait deniz uçağı ile İzmit’i gezdirdi. Uçakta onlarla yakından ilgilenen Büyükakın, bol bol sohbet ederek çocukların heyecanına ortak oldu.

Başkan Büyükakın, çocukların hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek; "Bir çocuğun gülüşü hiçbir şeyle değişilmez. Çocuk gülerse dünya da güler"  dedi.Hayallerine kavuşan çocuklar ise deniz uçağıyla İzmit’i gezerken çok heyecanlı ve mutlu gözlerle kenti izledi. Başkan Büyüakın’a gezi sırasında geçtikleri yerler hakkında sorular da soran çocuklar, İzmit’in havadan da çok güzel bir şehir olduğunu gördüklerini Başkan Büyükakın’a iletti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı