KOMECE ilk genel kurulunu gerçekleştirdi

Kocaelide kurucu başkanlığını Bahar Kaymakçı Erdoğanın yaptığı Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti, ilk genel kurulla birlikte yola seçilmiş başkan olarak devam etme kararı aldı.


Gündem 9.04.2021 10:00:00 0
KOMECE ilk genel kurulunu gerçekleştirdi
KOCAELİ (İGFA)- Kocaelide 2019 yılının Aralık ayında kurulan kısa adı KOMECE olan Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti, ilk olağan genel kurulunu pandemi dolayısıyla gecikmeli gerçekleştirdi. Kongre sonrası Kurucu Başkan Bahar Kaymakçı Erdoğan, seçilmiş başkan oldu. KOMECENİN YÖNETİM VE DENETİM EKİBİ Bahar Kaymakçı Erdoğan başkanlığındaki 7 kişilik KOMECE Yönetim Kurulunda başkan yardımcılıklarına Ufuk Bagan ve Nebiye Azak, Genel Sekreterliğe Meral Uçarı, Saymanlığa Hayati Özzeren seçilirken, yönetimde İsa Turhan ve Mecit Ünal ise üye olarak kaldı. KOMECEnin Sabiha Toprak başkanlığındaki 5 kişilik Denetim Kurulu ise Ahmet Oğuz, Engin Akgün, Abbas Sır, Leyla Kızılçinden oluştu.

BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba